Συναυλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Στη συναυλία – γιορτή που διοργανώνει ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού και η Κοινωνική Υπηρεσία, στο πλαίσιο των δράσεων  «Δεκέμβριος – Μήνας Αγάπης και Αλληλεγγύης» http://www.dpapxol.gov.gr/news/deltia-tipou/item/3704-dekemvrios-minas-agapis-kai-allileggyis-kalathia-agapis.html, που σκοπό έχει τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της πόλης, θα συμμετέχει με μεγάλη μας χαρά  και η ΧΕΝ Παπάγου Χολαργού.
» Ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος με πολυμελή ορχήστρα, υπό τη διεύθυνση του Γ. Τσοκάνη, σε μελωδίες αγαπημένες από το εγχώριο και διεθνές ρεπερτόριο και η Παιδική Χορωδία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, θα μας μεταδώσουν το μήνυμα των ημερών και τη σημασία της προσφοράς σε όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη.
Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου», Πατέρας Αντώνιος .
Στο φουαγιέ του θεάτρου, εκτός από τη ΧΕΝ Παπάγου – Χολαργού, θα βρίσκονται περίπτερα φορέων με σπουδαίο κοινωνικό έργο και συγκεκριμένα: Το χαμόγελο του παιδιού, Κιβωτός του κόσμου, Unicef, η Αγκαλιά, Η Κλίμακα (πρόγραμμα στήριξης αστέγων), Ξενώνας κακοποιημένων γυναικών «Η Φοίβη», Λέσχη Lions ‘Ολυμπιάδα, Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας και Εθελοντική Διακονία Ασθενών.»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στο Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης», του Δημαρχείου (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός) και θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και γλυκά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Είσοδος Ελεύθερη

ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ

MENU

ΧΡΩΜΑ